سرویس و تعمیر  ویدئو پروژکتور توسط متخصصین فنی آداک، فروش قطعات اصلی ویدئو پروژکتور (گروه پشتیبانی فنی)

تعمیرات تخصصی ویدئو پروژکتورهای  سانیو، پاناسونیک، بنکیو، سونی، اپتما، شارپ، ان‌ای‌سی، هیتاچی، میتسوبیشی، ایسر، پروکسیما، اپسون، ویویتک، توشیبا و ...

 

پنل ال سی دی ویدئو پروژکتور

ال سی دی ویدئو پروژکتور

پنل ال سی دی ویدئو پروژکتور  ال سی دی ویدئو پروژکتور 

تراشه DMD ویدئو پروژکتور

چرخ رنگ ویدئو پروژکتور

تراشه DMD ویدئو پروژکتور DLP چرخ رنگ ویدئو پروژکتور DLP 
لامپ ویدئو پروژکتور
 
مین بورد ویدئو پروژکتور  لامپ  ویدئو پروژکتور 
فن ویدئو پروژکتور لامپ بالاست ویدئو پروژکتور
فن  ویدئو پروژکتور   لامپ بالاست ویدئو پروژکتور  
فیلتر هوای ویدئو پروژکتور منبع تغذیه ویدئو پروژکتور
فیلتر هوای ویدئو پروژکتور منبع تغذیه ویدئو پروژکتور
   
تعمیر ویدئو پروژکتور سونی تعمیر ویدئو پروژکتور پاناسونیک
   
تعمیر ویدئو پروژکتور بنکیو تعمیر ویدئو پروژکتور اپسون
   
تعمیر ویدئو پروژکتور هیتاچی تعمیر ویدئو پروژکتور اپتما
   
تعمیر ویدئو پروژکتور میتسوبیشی تعمیر ویدئو پروژکتور سانیو
   
تعمیر ویدئو پروژکتور ایسر تعمیر ویدئو پروژکتور ویوسونیک
   
تعمیر ویدئو پروژکتور پروکسیما تعمیر ویدئو پروژکتور شارپ
   
تعمیر ویدئو پروژکتور پروکسیما تعمیر ویدئو پروژکتور کنون
   
تعمیر ویدئو پروژکتور ویویتک تعمیر ویدئو پروژکتور توشیبا
   

تعمیرگاه مرکزی و تخصصی انواع ویدئو پروژکتور در تهران



آداک پروژکتور مفتخر است علاوه بر ارائه و فروش ویدئو پروژکتور و ملزومات و خدمات جانبی، امکان ارائه خدماتی ویژه در خصوص نگهداری، سرویس و تعمیرات ویدئو پروژکتور را نیز در همه برندها به مشتریان گرامی اعلام نماید. همواره خرید ویدئو پروژکتور و سایر دستگاههای حرفه‌ای با هراس ناشی از دریافت گارانتی و خدمات پس از فروش مطلوب همراه است. به ویژه در بازار فعلی رقابت اکثر فروشندگان بر پایه قیمت ویدئو پروژکتور بوده و طبیعتا ارائه خدمات در حاشیه قرار می‌گیرد.  گروه متخصصین فنی  آداک هیچ نمایندگی و شعبه‌ای در کشور نداشته و  پشتیبانی فنی از همه برندهای ویدئو پروژکتور، حتی ویدئو پروژکتورهای خریداری نشده از این شرکت، مدلهای قدیمی ویدئو پروژکتور دست دوم (استوک) و نیز دستگاه‌های از رده تولید خارج شده را در سراسر ایران پشتیبانی می‌کند.


جهت دریافت خدمات مربوطه در گام اول می‌بایست مشخصات دقیق ویدئوپروژکتور معیوب اعم از مارک دستگاه، مدل و ایراد مشاهده شده توسط کاربر به واحد فنی شرکت اعلام شود. در این بررسی اولیه، کارشناسان تا حدودی امکان تعمیر دیتا پروژکتور را تشخیص داده و مهم تر از آن با توجه به مشخصات دستگاه، به صرفه بودن یا نبودن تعمیر آن را اعلام خواهند کرد. بدیهیست برای تشخیص دقیق عیب فنی، می‌بایست دستگاه پس از هماهنگی‌های لازم، به شرکت تحویل داده شود. پس از بررسی و عیب‌یابی، نقص فنی پروژکتور، قطعیت امکان تعمیر و نیز هزینه تعمیر به مشتری اعلام خواهد شد و پس از تایید، مراحل تعمیر آغاز می‌شود.

سیما پردازان آداک امکان عیب‌یابی و تعمیرات تخصصی ویدئو پروژکتورهای پاناسونیک، ان‌ای‌سی، سونی، اپتما، اپسون، ویویتک، بنکیو، کاسیو، اینفوکوس، شارپ، سانیو، هیتاچی، میتسوبیشی، ایسر، کریستی، ایکی، توشیبا، ویوسونیک، سامسونگ، پروکسیما و... را دارد. همچنین امکان تعمیر و تعویض قطعاتی نظیر لامپ ویدئو پروژکتور، لامپ بلاست، تراشه DMD، چرخه رنگ، ال‌سی‌دی، منبع تغذیه، فن، Main Board و ریموت کنترل ویدئو پروژکتور از جمله خدمات استثنایی بخش فنی شرکت سیما پردازان آداک است. سرعت و دقت بالا و کیفیت مطلوب خدمات مذکور باعث گردیده بسیاری از مشتریان و کاربران گرامی، خدمات این شرکت را حتی بر گارانتی اصلی و معتبر بعضی از مارکها که توسط شرکتهای واردکننده ارائه می‌شود، ترجیح دهند.

زمان پاسخگویی و برآورد هزینه تعمیر ویدئو پروژکتور:  در 98 درصد موارد حداکثر دو روز کاری، به جز موارد خاص و دستگاه‌هایی که در اثر عوامل فیزیکی آسیب‌های متعددی دیده باشند.

زمان لازم برای تعمیر دستگاه و تحویل: 2 الی 4 روز کاری به جز موارد خاصی که قطعه یا قطعات موجود نباشند.

 

نکات مهم در خصوص لامپ ویدئو پروژکتور


رایجترین و معمول ترین ایراد فنی در پروژکتورها به پایان رسیدن عمر لامپ ویدئو پروژکتور است که البته خیلی به نحوه استفاده صحیح دستگاه بستگی دارد. لامپ ویدئو پروژکتور یک قطعه مصرفی ست و عموما 2000 ساعت طول عمر دارد. در صورتی که نور دستگاه کم شده و یا چراغ آلارم Lamp روی پنل دستگاه روشن شده است، هر چه سریعتر با واحد پشتیبانی تماس بگیرید. ضمنا لازم به توضیح است که مقوله تعمیر لامپ پروژکتور منتفی بوده و خدمات‌دهندگانی که چنین پیشنهادی می‌دهند صرفا  مغزی لامپ (برنر) را تعویض می‌کنند و با توجه به تجربه متخصصین فنی آداک این امر علاوه بر  کیفیت نامطلوب و ضعیف تصویر، دوام بسیار کمی داشته و همچنین می‌تواند منجر به آسیب دیدن دستگاه شود.

نحوه روشن و خاموش کردن دیتا پروژکتور، دود و گرد و غبار محیط در عمر لامپ موثر است. ضمنا در صورت عدم تعویض به موقع لامپ، ترکیدن آن در داخل دستگاه می تواند منجر به آسیب سایر قسمتها شود. برای مطالعه کاربری صحیح ویدئو پروژکتور اینجا کلیک کنید.

 

نکات مهم در خصوص تعمیر، سرویس و قطعات ویدئو پروژکتور:


1- فیلتر هوا: این فیلترها در دستگاه‌های با تکنولوژی ساخت LCD مانند ویدئو پروژکتور‌های سونی، اپسون و پاناسونیک تعبیه شده‌اند و وظیفه آنها جلوگیری از ورود گرد و غبار در حین عمل مکش هوا و خنک‌سازی لامپ است. فیلترهای هوا بعد از مدت زمان مشخصی - که به میزان آلودگی محیط کاربری بستگی دارد) کثیف شده و عملا مانع ورود هوا به داخل دستگاه و خنک شدن لامپ پروژکتور می‌شوند. کاربران در این حالت می ‌بایست ابرهای فیلتر را از دستگاه خارج کرده و گرد و غبار آن را تمیز کنند سپس مجدد در جای خود قرار دهند. لازم به ذکر است که دود مربوط به دخانیات و قلیان مستقیما از همین کانال وارد ویدئو پروژکتور شده و در بلند مدت موجب آسیب دستگاه می‌شود. نکته: ویدئو پروژکتورهای DLP نیاز به تمیز کردن یا تعویض فیلتر ندارند و سرویس سالیانه دستگاه برای بهره‌وری بیشتر توصیه می‌شود.

2- تراشه یا چیپ DMD: چیپ DMD همان تراشه پردازشگر دیجیتال تصویر پروژکتور است که در دستگاه‌های با تکنولوژی ساخت DLP به کار می‌رود. وظیفه این قطعه پردازش و بازتولید دیجیتال تصویر بوده و در صورت آسیب دیدن موجب نمایش نقاط سیاه‌رنگ یا سفید‌رنگ در تصویر می‌شود. معمولا در ابتدای امر این تعداد و پراکندگی این نقاط محدود بوده و امکان استفاده از تصویر پروژکتور تا حدی فراهم است؛ ولی به مرور زمان این نقاط سیاه یا سفید در بیشتر نواحی تصویر پخش شده و عملا استفاده از ویدئو پروژکتور غیر‌ممکن می‌شود. در ویدئو پروژکتورهای دی‌ال‌پی بعد از پایان عمر لامپ، نقص فنی تراشه ‌دی‌ام‌دی از رایج‌ترین مواردی است که برای کاربران پیش می‌آید.

3- چرخه رنگ Color Wheel: چرخه رنگ یکی از قطعات مهم ویدئوپروژکتورهای DLP است که وظیفه ایجاد طیف‌های متنوع رنگ را بر عهده دارد و در صورت آسیب دیدن یا شکسته شدنش، وضعیت رنگ تصویر دچار بهم ریختگی می‌شود. بعد از تراشه دی‌ام‌دی و لامپ، یکی از عیوب متداول و رایج در پروژکتورهای دی‌ال‌پی DLP آسیب  این قطعه است و معمولا در این صورت صدایی شبیه به صدای فن (معیوب) از دستگاه شنیده می‌شود.

4- لامپ بالاست LAMP Ballast: گاهی اوقات عدم پخش تصویر ویدئو‌پروژکتور به دلیل آسیب دیدن لامپ نیست بلکه معیوب شدن بخش لامپ بالاست موجب از کار افتادن لامپ شده است. بالاست بخش تغذیه لامپ پروژکتور بوده و وظیفه آن برق‌رسانی AC یا DC به آن است.

4- فن ویدئو پروژکتور: وظیفه اصلی آن عبور دادن هوای خنک به داخل دستگاه بوده و موجب کاهش درجه حرارات لامپ پروژکتور و سایر قطعات و مدارات می‌گردد. معمولا فن پروژکتور به دلیل استهلاک یا گرد و غبار زیاد و ... دچار نقص فنی می‌شود. در این حال یا به صورت صدادار و ضعیف عمل می‌کند یا به طور کامل از کار می‌افتد. بسته به نظر کارشناسان فنی، فن  در چنین مواردی تعمیر یا تعویض می‌شود.

تجهیزات عیب‌یابی و تعمیرات تخصصی ویدئو پروژکتور در تعمیرگاه مرکزی مستقر بوده و متاسفانه امکان بازدید از پروژکتور معیوب یا تعمیر آن در سایت مشتری مقدور نیست.

برآورد دقیق هزینه تعمیر ویدئو پروژکتور فقط در صورت ارسال آن به واحد فنی و بررسی کارشناسان ممکن است.

عیب‌یابی، سرویس و تعمیر ویدئو‌پروژکتور با توجه به الویت‌های کاری واحد پشتیبانی شرکت زمان‌بندی می‌گردد.




جهت دریافت راهنمایی های بیشتر با ما تماس بگیرید.